Tots els pobles

Inici> Coneixement

Pròtesis parcial removible

Abril 29, 2022

Una dentadura parcial extraïble és una restauració per a una dent parcialment perduda que un pacient pot treure i portar. Les pròtesis mantenen principalment la posició de les pròtesis a la dentició mitjançant dispositius de retenció i bases com ara fermalls fixats a les dents naturals restants, i utilitzar les dents naturals i l'alvèol restantus a la zona edètula com a suport per restaurar la forma anatòmica i la funció fisiològica de les dents que falten i dels seus teixits defecte circumdants.

Pròtesis parcial removible

Avantatges i desavantatges de les pròtesis parcials removibles

En comparació amb les pròtesis fixes, l'avantatge de les pròtesis parcials removibles és que té un ampli ventall d'indicacions. Moltes situacions que No són adequats per a dentadures fixes es poden reparar mitjançant pròtesis parcials removibles, com ara un gran nombre de dents que falten, salut periodontal insatisfactòria de les dents pilars i defectes del teixit. Els pilars de pròtesis parcials extraïbles no requereixen tant mòlta com els pilars de pròtesis fixes. En comparació amb les pròtesis fixes, les pròtesis parcials removibles són menys cares i es poden reparar després de danyar les pròtesis. Les dents artificials es poden afegir a les pròtesis originals després de perdre dents en algunes parts.

L'inconvenient de les pròtesis parcials removibles és que les pròtesis són grans i cobreixen una gran quantitat de teixits normals. Quan es posen per primera vegada, sovint causen nàusees, molèsties i pronunciació pronunciada. Residus d'aliments i escates suaus són acumular fàcilmentd entre les pròtesis dentals i les dents i teixits naturals. S'han de retirar les pròtesis i netejat repetidament cada dia. Od'aquesta manera afectarà la salut de les dents restants. La recuperació funcional de les pròtesis parcials removibles no és tan bona com la de les pròtesis fixes.

可摘义齿


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang