Tots els pobles

Inici> Coneixement

Material de zirconia dental per a restauracions

Juliol 12, 2022

Què és la zirconia dental

Les pròtesis de porcellana són actualment una forma molt popular de reparar la pròtesi. La zirconia dental és en realitat una espècie de dentadura de porcellana, però la seva composició és la zirconia. La zirconia no és un metall de zircó, encara que conté elements metàl·lics. És una ceràmica d'òxid. s'utilitza a tot el món com a material dental en diverses formes com a alternativa a les restauracions metàl·liques.

Aquest material és relativament poc impressionant per a les genives i té una bona afinitat. Al llarg dels anys, un gran nombre d'experiments i proves clíniques han demostrat que la zirconia no té danys tòxics a les cèl·lules òssies i dels teixits tous. El color de la seva aparença és proper al color de les dents reals. La restauració de ceràmica de zirconi no és fàcil d'aparèixer el fenomen de l'esquerda de la porcellana i el temps de manteniment és relativament llarg

 

Mercat de la zirconia dental

La zirconia té excel·lents propietats mecàniques, biocompatibilitat i efectes estètics, i és conegut com el millor material en el camp de la restauració de la pèrdua de dents. Creiem que el mercat de la corona xinesa de zirconi ha augmentat:

La creixent consciència dels consumidors sobre la cura de la salut dental i l'estètica ha augmentat molt l'atenció dels implants de zirconi.

La millora del nivell de consum per càpita del meu país afavoreix la popularització del pla de consum d'alt preu per als implants de zirconi. Segons el càlcul de l'estructura de consum dental als Estats Units, la mida potencial del mercat de l'atenció mèdica oral del meu país el 2019 ha arribat als 937.5 milions de iuans.

Revisant el procés de consum dental als Estats Units, l'envelliment de la població es correlaciona positivament amb la taxa de creixement de la despesa dental dels consumidors.MLa tendència d'envelliment del país és òbvia i s'espera que el creixement de la despesa dental s'acceleri. A més, el concepte de consum dels grups de mitjana edat i gent gran a la recerca de la rendibilitat és propici per a la promoció de les marques nacionals.

Impulsat pel foment de les polítiques, el nombre d'hospitals estomatològics i els ingressos hospitalaris al meu país ha augmentat significativament, el nombre de metges en exercici ha augmentat constantment i la demanda de materials dentals continua creixent.

La corona és una part no invasiva, i els avantatges de la rendibilitat i el cicle de tractament de les marques nacionals acceleren el reconeixement de les marques nacionals per part dels consumidors.

Blocs de zirconia Bloomden: bons materials per a restauracions

Els tipus de blocs de zirconia Bloomden

1. Blocs blancs

La zirconia blanca és un material lliure de metalls per a la restauració estètica que està certificat com a material biocompatible i extremadament durador que s'utilitza avui en odontologia.

Blocs blancs SHT

ST blocs blancs

Blocs blancs UT

Blocs blancs HT-Plus

 

2. Blocs multicapa

Materials protèsics de zirconi multicapa per a CAD/CAM realitzats per tècnics i van oferir una visió sorprenent als laboratoris dentals.

3D pro Blocs multicapa

Blocs multicapa UT

Blocs multicapa ST

Blocs multicapa SHT

 

3. Blocs preombrejats

La zirconia preombrejada té un millor rendiment estètic, ja que les seves excel·lents propietats translúcides en comparació amb els blocs de zirconi blanc.

SHT Blocs preombrejats

ST Blocs preombrejats

UT Blocs preombrejats

Bloc de zirconi d'alta translucència Bloomden 


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang