Tots els pobles

Inici> Coneixement

Els materials comuns per a la reparació de la càries - Pmma

Juny 27, 2022

Els símptomes de la càries dental

CLes avititats són zones danyades permanentment a la superfície dura de les dents que es desenvolupen en petites obertures o forats. Les càries, també anomenades càries o càries, són causades per una combinació de factors, com ara bacteris a la boca, berenars freqüents, beure begudes ensucrades i no netejar bé les dents.

Les càries i les càries es troben entre els problemes de salut més comuns del món. Són especialment freqüents en nens, adolescents i adults grans. Però qualsevol persona que tingui dents pot tenir càries, inclosos els nadons.

Si les càries no es tracten, es fan més grans i afecten les capes més profundes de les dents. Poden provocar mal de queixal greu, infecció i pèrdua de dents. Les visites dentals periòdiques i els bons hàbits de raspallat i fil dental són la millor protecció contra les càries i les càries.

 

Símptomes causats per la càries dental

Els signes i símptomes de les cavitats varien, depenent de la seva extensió i ubicació. Quan una cavitat tot just comença, és possible que no tingueu cap símptoma. A mesura que la càries augmenta, pot causar signes i símptomes com ara:

Mal de queixal, dolor espontani o dolor que es produeix sense cap causa aparent.

Sensibilitat dental.

Dolor lleu a agut en menjar o beure alguna cosa dolça, calenta o freda.

Forats o forats visibles a les dents

Taca marró, negre o blanca a qualsevol superfície de la dent.

Dolor quan mossegamenjar o qualsevol altra cosa.

 

Discriminació de càries superficials, càries mitjanes i càries profundas

La càries superficial, la càries mitjana i la càries profunda són etapes diferents en la progressió de la càries. La càries és causada, en alguns casos, per danys bacterians al teixit dental, provocant que el teixit dur de la dent estigui danyat. Els tres nivells de poc profund, mitjà i profund indiquen respectivament la formació superficial, mitjana i profunda de la cavitat. Com més profund és, més a prop està del teixit pulpar.Algunsdetalls de la següent manera:

1. En el cas de la càries superficial, la càries només es produeix a l'esmalt, i el pacient no té sensació de calor i fred.. ISi la càries es produeix a l'arrel de la dent, la càries es produeix al ciment, i pot haver-hi molèsties lleus de calor i fred.

2. Quan la càries està al mig, la càries ha progressat fins a la dentina dins de l'esmalt. Si la dentina està danyada, es poden produir molèsties transitòries. Alguns pacients amb càries mitjana no presenten símptomes subjectius.

3. La càries profunda ja és molt profunda i es produeix a les capes profundes de la dentina. L'estimulació del fred i la calor és més evident. Per exemple, si beu un gos d'aigua freda i tens mal de queixal, indica que la dent pot tenir càries profunda. És a dir, el pacient no sent el mal de queixal, però el metge va descobrir molts errors després de l'examen, però el mateix pacient no es va adonar que l'examen oral s'havia de dur a terme amb freqüència per eliminar la càries en estat depoc profundcavitats.

 

Utilitzant material Bloomden Pmma per reparar la càries

El material PMMA (metacrilat de polimetil) és un acrílic sintètic sense farcits inorgànics.

En general, utilitzem materials Pmma per reparar la càries. Quins són els avantatges de triar Bloomden PMMA?

PMMA AI 98×16 mm 

Bloomden PMMA 98*16mm A1

Les principals característiques del PMMA són les següents:

1.Propietats òptiques excepcionals. Bloomden PMMA 98

2.Acabat translúcid i brillant.

3. Rigidesa i estabilitat dimensional.

4.Duresa i resistència a les ratllades.

5.Excel·lent resistència als raigs solars (radiació ultraviolada) i a l'envelliment a la intempèrie.

6.Pmma és més barat que els materials de zirconi, per la qual cosa és una bona opció per omplir les dents.

Però si tenim càries profunda, hauríem de considerar el tractament del conducte radicular. Bloomden Pmma també és la millor opció per a vostè si no hi ha un requisit elevat de força. Si vols optar per reparar les dents amb un material més dur,llavors considereu el material de zirconi.

imatge 

Blocs de zirconia Bloomdn 98 mm 95 mm 92×95mm

 

Per a què s'utilitza el PMMA en odontologia?

Una àmplia gamma de polímers s'utilitzen habitualment per a diverses aplicacions en prostodòncia. El polimetilmetacrilat (PMMA) s'utilitza habitualment per a aplicacions dentals protèsiques, inclosa la fabricació de dents artificials, bases de pròtesis, pròtesis, obturadors, retenidors d'ortodòncia, corones temporals o provisionals i per a la reparació de pròtesis dentals. Les aplicacions dentals addicionals de PMMA inclouen fèrules oclusals, motlles impreses o fresades, matrius per a la planificació del tractament i la incrustació de mostres de dents amb finalitats d'investigació.

PMMA ROSA 98×18mm 

Bloomden PMMA ROSA 98*18mm

 

Què podem fer per prevenir la càries dental?

Una bona higiene bucal i dental pot ajudar a evitar càries i càries. Aquests són alguns consells per ajudar a prevenir les càries. Pregunteu al vostre dentista quins són els millors consells per a vosaltres.

 

Raspallar-se amb pasta de dents amb fluor després de menjar o beure. Renteu-vos les dents almenys dues vegades al dia i, idealment, després de cada àpat, utilitzant pasta de dents que conté fluor. Per netejar entre les dents, feu servir fil dental o utilitzeu un netejador interdental.

Esbandida la boca. Si el vostre dentista considera que teniu un alt risc de desenvolupar càries, pot recomanar-vos que utilitzeu un esbandida bucal amb fluor.

Visiteu el vostre dentista regularment. Fes neteja dental professional i exàmens orals periòdics, que poden ajudar a prevenir problemes o detectar-los aviat. El vostre dentista us pot recomanar un horari que us convingui.

Eviteu berenar i beure amb freqüència. Sempre que mengeu o beu begudes que no siguin aigua, ajudeu els bacteris de la boca a crear àcids que poden destruir l'esmalt dental. Si menges o beus durant tot el dia, les teves dents estan sota un atac constant.

Menja aliments saludables per a les dents. Alguns aliments i begudes són millors per a les dents que d'altres. Eviteu els aliments que quedin enganxats a les ranures i forats de les dents durant llargs períodes, o raspalleu-los poc després de menjar-los. Tanmateix, aliments com les fruites i verdures fresques augmenten el flux de saliva i el cafè, el te i el xiclet sense sucre ajuden a eliminar les partícules d'aliments.

Pregunteu per tractaments antibacterians. Si sou especialment vulnerable a les càries, per exemple, a causa d'una afecció mèdica, el vostre dentista pot recomanar esbandida bucal antibacteriana especial o altres tractaments per ajudar a reduir els bacteris nocius a la boca.


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang