Tots els pobles

Inici> Coneixement

Flux de treball de la cadira dental de Bloomden

Juliol 27, 2022

ImpressióInteroral

图层 2 

Els escàners 3D de precisió s'utilitzen per convertir l'anatomia o un model físic fet a partir d'una impressió en dades digitals 3D. En comparació amb les impressions físiques, floraciódia Tecnologia d'escàner 3Dogy llaunaenhance pacients' experiència d'escaneig, reduir el temps de cadira i augmentarala seva precisió.

 

Restoració Design (CAD)

El programari de disseny assistit per ordinador (CAD) s'utilitza per utilitzar les dades capturades del procés d'escaneig, permetent el disseny pas a pas de la pròtesi dental adequada. Floreixdia L'equip de disseny garanteix que obtingueu l'ajust que voleu amb pocs ajustos a la cadira i ofereix un disseny de restauració instantània.

图层 10 拷贝 

 

NestantMachina Moció (CAM)

El programari de fabricació assistida per ordinador (CAM) s'utilitza per processar el disseny de la restauració des del programari CAD. Aquesta inclS'utilitza la selecció del tipus de restauració nidificació en el disc de material, la selecció de la fresa de tall, la velocitat de l'eix de la màquina i els avanços de tall, la simulació i verificació del procés de mecanitzat i el postprocessament (conversió del moviment gràfic en llenguatge de màquina-codi G.

 

CNC Mdolorós

floraciódia La fresadora X5 està disponible en control de 5 eixos per a sec (que requereix sistemes de filtració i buit). El codi de llenguatge de màquina (codi G) generat pel sistema CAM es transfereix per xarxa a una fresadora de control numèric per ordinador (CNC) on la la restauració es mecanitza a partir d'estoc en brut.

图层 13 

Acabat a mà

A més de tacar, és necessari un treball manual posterior al mecanitzat per assegurar la qualitat de la restauració acabada, la quantitat de que està determinat en gran mesura per la qualitat del disseny, el l'eficàcia del "trajecte de l'eina" generat en el procés CAM i la qualitat de la màquina-eina i les freses de tall. Típicament implica l'eliminació de passadors de suport, marques de màquina, neteja de marges (inclosa l'eliminació de qualsevol reforç de marge aplicat) i ajustos per ajustar-se correctament a la matriu.

 

Sinterització ràpida

floraciódia introdueix un buit de sinterització ràpida al nou sistema contra incendis. El forn de sinterització ràpida KF1 és adequat per a la fabricació immediata de restauracions per a una producció eficient en laboratoris dentals i només necessita 66 minuts per acabar una sinterització de corona d'òxid de zirconi de contorn complet. La sinterització és necessària per aconseguir la màxima resistència per a blocs en fase verda i presinteritzats. Per a les restauracions vitroceràmiques es requereix un procés de cristal·lització. 


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang