Tots els pobles

Inici> Coneixement

Materials Bloomden per al pont dental

Juliol 04, 2022

Tipus de pont dental

Un pont dental uneix els buits entre les dents utilitzant corones o ales per mantenir el pont al seu lloc. Hi ha tres tipus de ponts dentals:

 

Pont tradicional: el pont més utilitzat, un pont tradicional consta de dues corones i fins a tres ponts. La corona està unida a les dues dents sanes a banda i banda de la bretxa on penja el pont.

Pont en voladís: aquesta opció conté només una corona i fins a tres ponts. Els ponts en voladís són necessaris quan les dents adjacents ja tenen corones, el pacient només té una dent al costat de la dent que falta, o quan és més beneficiosa estèticament.

Ponts suportats per implants: en lloc d'utilitzar dents sanes per suportar el pont, els implants el mantenen al seu lloc. Aquesta és l'opció de pont dental més duradora i duradora.

DSC_0250 

Pont dental

 

Beneficis del pont dental

Aquests són els avantatges d'escollir un pont sobre pròtesis o implants:

Els ponts dentals no requereixen cirurgia. A menys que tingueu un pont implantat al seu lloc, no necessitareu cirurgia per restaurar el vostre somriure. Els ponts tradicionals, els ponts en voladís i els ponts de Maryland són procediments ambulatoris ràpids i fàcils que es poden fer d'una vegada i no requereixen una curació prolongada.

Els ponts dentals són més assequibles que els implants. El pressupost és una cosa que la majoria de la gent considera quan es tracta de restauracions dentals. Els ponts són molt menys costosos perquè no requereixen cirurgia o són tan precisos com els implants dentals.

Els ponts dentals són més segurs que les pròtesis. Els pacients amb pròtesis dentals sovint es queixen que les seves pròtesis es mouen o cauen mentre mengen o parlen. Els ponts estan units a altres dents o implants, no a les genives.

Els ponts semblen i se senten més realistes que les dentadures. Així mateix, les pròtesis dentals sovint es mouen a la boca, cosa que és incòmode per al pacient però notori per als que l'envolten. Els ponts dentals semblen i se senten més com les dents naturals, de manera que gairebé ningú sabrà que no són reals!

 

Quin material és millor per a un pont dental

 A mesura que les nostres dents envelleixen, la necessitat de ponts, que s'utilitzen per substituir les dents que falten, pot augmentar.

El nostre Bloomden ofereix als nostres clients una selecció de materials de pont que inclouen: PEEK (polieteretercetona), PMMA, cera, zirconia.

 

1. Blocs PEEK

 En comparació amb els materials tradicionals, PEEK té grans avantatges. Té una alta relació resistència-pes i propietats elàstiques similars a l'os humà. Té una taxa de corrosió zero, una absorció d'aigua molt baixa i és radiotransparent, és a dir, és invisible als raigs X. També hi ha pocs o cap informe de reaccions al·lèrgiques en pacients. El PEEK té un color natural i sense contrast, la qual cosa significa que sembla més natural a la boca del pacient i, com que es pot dissenyar i fabricar digitalment, les pròtesis fetes amb PEEK tenen una precisió i un ajust excel·lents. En comparació amb els implants metàl·lics, el PEEK és avantatjós perquè elimina qualsevol gust metàl·lic i és menys sensible als canvis de temperatura causats per la dieta.

ullada 

Blocs PEEK

 

El PEEK té molts altres avantatges, com ara:

Es pot dissenyar i fresar digitalment per adaptar-se amb precisió a la boca del pacient

Sense conductivitat tèrmica o elèctrica

Sense dolor ni irritació per al pacient

Resistent, temperatura de fusió de 340 °C

Resistent a les capes

Lleuger, tan fàcil de portar per als pacients

Absorbeix la calor corporal a l'instant, fent-lo sentir "natural"

 

2. Blocs de PMMA dental

El PMMA dental també és una de les opcions per als ponts dentals.

PMMA convencional: s'utilitza en la fabricació de diverses restauracions dentals temporals, incloent estructures complexes com implants o ponts.

PMMA flexible: alta resistència a la tracció i a la flexió per a marcs de reforç de pròtesis parcials removibles, restauracions temporals.

Pmma multicapa: és un material temporal estètic que combina més de cinc capes de color per donar a les restauracions un aspecte natural màxim.

PMMA transparent: és ideal per fer pont dental.

 

3. Blocs de cera

Els blocs de cera s'utilitzen sovint per protegir els brackets de la irritació del teixit tou oral, també es pot utilitzarfent dental ponts.

QQ 图片 20220630142605 

Blocs de cera Bloomden

4. Blocs de zirconi

Estètica: la restauració dental totalment ceràmica té un aspecte realista i bonic, i el color és similar al de les dents naturals. El més important és que les dents de ceràmica integral tinguin una bona transparència i refracció, i no hi haurà línies negres al coll de la dent, de manera que el coll de la dent també pot aconseguir un bon efecte estètic, que és impossible d'atrapar. amb dents de porcellana normals.

Biocompatibilitat: La zirconia per a aplicacions mèdiques i dentals té excel·lents propietats en termes de bioseguretat. Al llarg dels anys, un gran nombre de casos experimentals i clínics han demostrat que la zirconia no té danys tòxics a les cèl·lules òssies i dels teixits tous, i no hi ha informes de reaccions al·lèrgiques.

Alta resistència i densitat:

(1) Les ceràmiques de zirconi són ceràmiques de zirconi estabilitzades amb ittri amb alta resistència a la flexió. Actualment, la resistència dels materials registrats a la Xina ha arribat als 900 MPa, mentre que l'estàndard nacional per als materials dentals és de 100 MPa.

(2) En comparació amb altres materials de restauració de ceràmica totalment, la força del material de zirconi permet als metges aconseguir una resistència extremadament alta sense mòlta excessiva de les dents reals del pacient. Entre ells, Vita de ceràmica més ittri i òxid més estabilitzat Zirconia també es coneix com acer ceràmic.

Precisió: la producció s'aconsegueix mitjançant disseny assistit per ordinador, escaneig làser i mòlta programada per ordinador. Garanteix la precisió del casc modelat i una excel·lent estanquitat de vora, fent que la dent de porcellana encaixi perfectament amb el pilar de la boca del pacient.

Baixa radioactivitat: els estàndards de l'Administració Estatal d'Aliments i Medicaments tenen estàndards estrictes per a tots els materials ceràmics del mercat i només es poden utilitzar com a materials mèdics després de complir els requisits dels experiments radiològics. No només hi ha requisits per a la zirconia, sinó també per a la porcellana decorativa, l'alúmina, la ceràmica de vidre, etc. Els experiments mostren que la radioactivitat de la pols de zirconia pura no només és inferior a la de la ceràmica de vidre, sinó també inferior a la del teixit ossi humà.

 

Bloc de zirconia de Bloomden Dental

 

Troba la restauració adequada per al teu somriure

Podeu triar el material de pont més adequat segons les vostres necessitats sota la guia del vostre metge. Millor confiança, millor somriure. Ens comprometem a donar-te el millor somriure possible. Si necessiteu material dental, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

cas 

Cas clínic utilitzat materials Bloomden


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang