Tots els pobles

Inici> Coneixement

Freses de fresat Bloomden per a CAD/CAM

Juliol 22, 2022

Fresat dentalburs són instruments rotatius utilitzats en fresadores. Tenen diferents recobriments i es poden utilitzar per fresar diferents materials com ara zirconi, PMMA, etc. Les freses de fresat Bloomden us estalvien temps i diners amb la seva qualitat premium, excel·lent compatibilitat i alta durabilitat.

Els dentistes i els laboratoris dentals amb unitats de fresat saben que tenen dues opcions: comprar freses de fresat originals amb una prima o una solució rendible i compatible.

Bloomden ha dissenyat l'increïble molí CAD CAMburs per satisfer les demandes canviants dels processos de fresat digital actuals. Combinem matèries primeres d'alta qualitat i processos de fabricació especials per garantir que la fresa final tingui la durabilitat i la longevitat necessàries per fer la feina correctament. 

Totes les nostres freses CAD CAM tenenmolítenint en compte l'eficiència. CombinemmolíVelocitat amb la qualitat de la peça per crear un producte final que ofereixi una satisfacció excepcional del pacient. Entenem la importància de la llarga vida útil i la protecció contra la corrosió en totes les vostres necessitats de fresat. 

El nostre equip ha creat un fresat dental de primera líniabecaque funcionen amb les últimes unitats de fresat cad cam. Totes les capes de rebava tallen sense problemes qualsevol irregularitat de la superfície i acaben amb un muntatge impecable del producte. 

Banner de fresat 

Molins dentals CAD CAM en els quals pots confiar

Bloomden ha estat un proveïdor d'eines i accessoris dentals de qualitat durant molts anys. Hem construït una reputació de qualitat perquè entenem que el vostre treball requereix una precisió fiable. Això inclou mantenir-se a l'avantguarda de la tecnologia oferint solucions que funcionen amb modelatge 3D, models digitals, dissenys CAD i qualsevol altra manera que vulgueu donar forma a les restauracions. Per a nosaltres, es tracta de lliurar la fresa dental que ofereixi al vostre equip els millors resultats possibles.

Freses de fresat (8) 

Les nostres freses inclouen:

lMini fresa Wieland

lRoland bur

lGravadora VHF

lImes-icores bur

lZZ bur

lAG bur

lYena bur

No dubteu a navegar per les diferents freses CAD CAM disponibles al nostre lloc web. Si teniu cap pregunta, deixeu-nos un missatge a través de la nostra pàgina de contacte. Gràcies per triar Bloomden Dental Milling Burs!


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang