Tots els pobles

Inici> Coneixement

Fresadora Bloomden X5 per a la restauració dental

Agost 05, 2022

Què és la fresadora dental?

Una fresadora dental s'utilitza per al procés de fresat i mòlta d'objectes tridimensionals a partir d'un fitxer digital mitjançant una màquina guiada per ordinador. Una fresadora dental s'utilitza per fer corones dentals, casquilles, ponts dentals, pròtesis dentals removibles, pròtesis provisionals, pròtesis completes, pilars d'implants, etc.

左侧面

 

L' fels actors you nnecessitat de consider wgallina pcomprant a dental milling machines

1.  Disponible Milling material

El primer que heu de tenir en compte a l'hora de triar una fresadora dental és què podeu fresar. Les bones fresadores dentals poden fresar diferents tipus de material, com ara zirconi, PMMA i cera. Per tant, heu de determinar quin material pot la màquina molí.

 

2. Mètodes de processament

Quan es tracta de la pprocessament mètodes d'un sistema CAD/CAM, hi ha dos tipus d'operacions de fresat que determinen el material i el cost necessari per a una fresadora, incloent:

lMecanitzat en sec: també conegut com a fresat en sec o fresat de boles en sec, fresat en sec que utilitza aire a pressió i buit per eliminar partícules de material. La mòlta en sec pot utilitzar materials com la zirconia, l'èter cetona de polièster, el PMMA i les ceres per desenvolupar restauracions i restauracions.

 

lMecanitzat humit: l'esprai de refrigerant protegeix les freses de diamant o carbur de danys a causa de les altes temperatures. Aquest procés és necessari per a metalls, ceràmiques i resines i, en general, dóna com a resultat menys farcit de partícules i restauracions més precises.

Així que síPodeu triar una fresadora segons el que vulgueu fabricar a partir de la vostra matèria primera.

 

 

3.  Velocitat de processament

Processamentsva fer pipí és un altre factor important a tenir en compte a l'hora de comprar una fresadora dental. Una màquina d'alt rendiment pot completar corones d'una sola unitat i contorn complet en 12 a 20 minuts, mentre que un model de gamma baixa pot trigar més d'una hora. Per això és important triar una fresadora de primera línia que pugui processar diverses unitats alhora.

 

4. Precisió del processament

Precisió també és un factor important per triar una fresadora dental.It pot garantir la qualitat del vostre processament.

 

5. Tipus de refrigeració

El tipus de refrigeració utilitzat a la vostra fresadora dental afectarà tant la funcionalitat com la qualitat del vostre producte. 

 

6. Operabilitat

Abans d'adquirir les fresadores, heu de considerar com de fàcil serà utilitzar la màquina i si podeu utilitzar-la correctament per al vostre propòsit. Una fresadora multifuncional però fàcil d'utilitzar garanteix un procés de treball fluid.

 

 

 

 

Bloomden'S dental milling maquines

Manual d'operacions X5 Màquina de tall dental de zirconia de 5 eixos

 

Vuit característiques principals per utilitzar la fresadora bloomden X5

1. Sistema d'alarma integral

2. Interfície amigable home-ordinador

3. Sistema CAM obert

4. Tall de 5 eixos d'angle gran i 5 enllaços

5. Calibració automàtica i processament automàtic

6. Diversos modes de fixació

3d-pro 

7. Excel·lent efecte de neteja

8. Precisió de manteniment a llarg termini i vida útil més llarga

rígid 

 

Conclusió

Bloomden és un exportador líder demmalaltdentitat amb 10 anys d'experiència en l'àmbit dental. Els nostres productes són utilitzats per dentistes de tot el món i estan dissenyats per satisfer les necessitats de la vostra consulta. Si esteu interessats en els nostres cinc eixosfresat màquina o altres equips, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Equips-i-eines de laboratori-合影 


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang