Tots els pobles

Inici> Coneixement

Bloomden Propietats de la resina composta

Agost 19, 2022

pmma 

Propietats mecàniques

La resina composta té bones propietats mecàniques, una textura dura i una fractura no fàcil de trencar.

 

Resistència al desgast

La resistència al desgast és una propietat important de les resines compostes. Hi ha molts tipus de resines compostes i el seu rendiment de resistència al desgast varia molt. En general, la resistència al desgast de les resines compostes actuals pot satisfer bàsicament la reparació dels defectes de les dents anteriors, però la resistència al desgast de les dents posteriors encara és insuficient.

 

Absorció i solubilitat

La resina composta té una menor absorció i dissolució d'aigua. L'absorció d'aigua i la solubilitat són indicadors importants per reflectir la resistència a la hidròlisi de les resines compostes.Bloomden La resina s'ajusta a l'estàndard nacional, el valor d'absorció d'aigua de 7 dies de la resina composta no és superior a 40 μg/mm3 i el valor de dissolució no és superior a 7.5 μg/mm3. Després de l'absorció d'aigua, els components solubles dels farcits inorgànics i les resines orgàniques s'analitzen fàcilment, i els enllaços químics entre les resines orgàniques i els farcits inorgànics es poden destruir, reduint la força i la resistència al desgast dels materials.

 

Color i poliment

El color de la resina composta després de la curació és proper al de les dents. La superfície de la resina composta fotocurada no té depressions després del poliment, i no és fàcil adherir-se al pigment, i la resina composta fotopolimerita pot proporcionar materials de diversos colors per a la selecció clínica.

 

Radiopacitat

La majoria de resines compostes tenen propietats radioopaques per facilitar la inspecció de raigs X.

 

Bpropietats iològiques

La resina composta curada té una bona biocompatibilitat i es pot utilitzar amb seguretat per a la restauració dental.


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang