Tots els pobles

Inici> Coneixement

Classificació de les pròtesis parcials removibles

Pot 05, 2022

Classificació per estructura i material

1. Pròtesis colades amb stent

L'estructura principal de la dentadura és un suport metàl·lic de fosa integral i estructures com ara dents artificials i bases s'uneixen al suport de fosa. Els materials metàl·lics utilitzats habitualment són l'aliatge de cobalt-crom i el metall de titani.

2. pròtesis encolades

Les dents artificials de la dentadura i l'anell de retenció i altres estructures estan connectades en un tot per la base de plàstic. El material és metacrilat de metil.

Pròtesis parcial removible

Classificació per suport

1. Pròtesis dentals recolzades

Quan thhi falten poques dents i hi ha dents restants relativament estables abans i després de les dents que falten, la força oclusal de les dents artificials és suportada per les dents naturals abans i després de les dents que falten. Les pròtesis dentals suportades tenen una bona retenció, estabilitat i suport, i l'efecte de restauració és bo.

2. Pròtesis de suport híbrid

Quan no hi ha dents restants darrere de la zona edètula, o el nombre de dents que falten és gran i la bretxa és llarga, tLa força oclusal suportada per les dents artificials de la dentadura és suportada en part per les dents naturals adjacents al buit, i l'altra part és suportada per la cresta alveolar coberta per la base de la dentadura. És a dir, la força oclusal la comparteixen les dents naturals i la cresta alveolar. Aquestes dentadures són propenses a fenòmens inestables com ara deformació i rotació, els pilars adjacents de la bretxa lliure són propensos a danys per torsió i la cresta alveolar és propensa a la reabsorció òssia i la sensibilitat de la mucosa. Els efectes restauradors no són tan bons com les pròtesis dentals.

3. Pròtesis de suport de la mucosa

Quan hi ha massa dents que falten i la salut periodontal de les dents restants és pobre i no pot proporcionar suport, la força oclusal de les dents artificials de la dentadura queda totalment suportada per la cresta alveolar sota la base de la dentadura. L'efecte reparador de les pròtesis dentals suportades per la mucosa no és bo, i és propens a la tendresa i la reabsorció òssia. L'abast de la base s'ha d'ampliar tant com sigui possible per dispersar la força oclusal.


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang