Tots els pobles

Inici> Coneixement

Classificació dental

Abril 26, 2022

Les dents generalment es poden dividir en tres dents, que són les dents de fulla caduca, les dents permanents i les dents del seny.

1. dents de fulla caduca fan referència a les dents que creixen als nens entre els 4 mesos i un any després del naixement. Després del canvi de temps, sorgiran les dents de fulla caduca, l'esmalt i la naturalesa dental de les dents de fulla caduca són relativament fràgils, so el temps d'ús serà relativament curt. En general, començarà a canviar a les dents permanents en uns 6 o 7 anys.

2. Les dents permanents pertanyen a les dents amb un temps d'ús relativament llarg. Es substituiran al voltant dels 7 a 8 anys. Després de substituir les dents permanents, la resistència de les dents serà relativament alta i l'esmalt serà molt gruixut. Després canviant a les dents permanents, es pot dividir en incisius i dents laterals i molars. Ells són tots playING an paper important a la boca, que pot ajudar a pronunciar i ajudar a mastegar.

3. Les dents del seny són les dents que creixen després de l'edat adulta, també coneguda com a tercer molar, que provocarà les genives quan creixin, i potser provocar danys als molars normals. Cal passar les dents per les dents. En aquest moment necessiteu l'extracció de la dent.

氧化锆瓷牙

Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang