Tots els pobles

Inici> Coneixement

Tècnica de retallada dental

Juliol 18, 2022

L'ús de la tecnologia cut-back es produeix principalment en les situacions següents:

1. Al pacient li falten moltes dents, i cal un pont més llarg, normalment més de 6 dents.

2. Les dents pilars del pacient no estan molt ben disposades, donant lloc a una mala corba de la cresta alveolar.

3. El metge no disposa d'espai suficient per a la preparació de les dents, o els requisits d'espai són molt estrictes (per exemple, quan es reparen les dents anteriors, cal deixar més espai per a la porcellana).

回切cadcam

Els principals punts als quals cal prestar atenció en la tecnologia cut-back són:

1.El color de la corona interior retallada ha de ser diferent del de la cera de la corona completa i assegurar-se que el gruix de la cera de la corona interior compleix l'estàndard. Quan talleu, en exposar la cera de la corona interior, presteu atenció al gruix de la retallada.

2. El propòsit de retallar és deixar un gruix uniforme de la capa de porcellana. Quan talleu, presteu atenció al gruix uniforme del tall. Una part de la cera de la corona completa es retindrà a la cera de la corona interior, que ha de suplir la manca del metge a l'hora de preparar les dents. Cal deixar aquesta part, i cal estudiar bé aquests llocs, estudiar la corona interna i estudiar les dents pilars.

3. Es pot comprovar la funció de la corona completa restaurada, la qual cosa pot evitar problemes en alguns llocs, especialment en llocs amb espai insuficient, quan s'aplica porcellana, especialment les dents posteriors (com ara 7, 8) les dents maxil·lofacials i anteriors (1, 2). ) costat de la llengua.


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang