Tots els pobles

Inici> Coneixement

Mercat de la zirconia dental

Pot 11, 2022

La zirconia té excel·lents propietats mecàniques, biocompatibilitat i efectes estètics, i és conegut com el millor material en el camp de la restauració de la pèrdua de dents. Creiem que el mercat de la corona xinesa de zirconi ha augmentat:

1. La creixent consciència dels consumidors sobre la cura de la salut dental i l'estètica ha augmentat molt l'atenció dels implants de zirconi.

2. La millora del nivell de consum per càpita del meu país afavoreix la popularització del pla de consum d'alt preu per als implants de zirconi. Segons el càlcul de l'estructura de consum dental als Estats Units, la mida potencial del mercat de l'atenció mèdica oral del meu país el 2019 ha arribat als 937.5 milions de iuans.

3. Revisant el procés de consum dental als Estats Units, l'envelliment de la població es correlaciona positivament amb la taxa de creixement de la despesa dental dels consumidors. La tendència d'envelliment del meu país és òbvia i s'espera que el creixement de la despesa dental s'acceleri. A més, el concepte de consum de grups de mitjana edat i gent gran a la recerca de la rendibilitat és propici per a la promoció de les marques nacionals.

1. Impulsat pel foment de les polítiques, el nombre d'hospitals estomatològics i els ingressos hospitalaris al meu país ha augmentat significativament, el nombre de metges en exercici ha augmentat constantment i la demanda de materials dentals continua creixent.

2. La corona és una part no invasiva, i els avantatges de la rendibilitat i el cicle de tractament de les marques nacionals acceleren el reconeixement de les marques nacionals per part dels consumidors.

3d pro cas 1(1)(1)

Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang