Tots els pobles

Inici> Coneixement

Discriminació de càries superficials, càries mitjanes i càries profundas

Pot 18, 2022

La càries superficial, la càries mitjana i la càries profunda són etapes diferents en la progressió de la càries. La càries és causada, en alguns casos, per danys bacterians al teixit dental, provocant que el teixit dur de la dent estigui danyat. Els tres nivells de poc profund, mitjà i profund indiquen respectivament la formació superficial, mitjana i profunda de la cavitat. Com més profund és, més a prop està del teixit pulpar.Algunsdetalls de la següent manera:

1. En el cas de la càries superficial, la càries només es produeix a l'esmalt, i el pacient no té sensació de calor i fred.ISi la càries es produeix a l'arrel de la dent, la càries es produeix al ciment, i pot haver-hi molèsties lleus de calor i fred.

2. Quan la càries està al mig, la càries ha progressat fins a la dentina dins de l'esmalt. Si la dentina està danyada, es poden produir molèsties transitòries. Alguns pacients amb càries mitjana no presenten símptomes subjectius.

3. La càries profunda ja és molt profunda i es produeix a les capes profundes de la dentina. L'estimulació del fred i la calor és més evident. Per exemple, si beu un gos d'aigua freda i tens mal de queixal, indica que la dent pot tenir càries profunda. És a dir, el pacient no sent el mal de queixal, però el metge va descobrir molts errors després de l'examen, però el mateix pacient no es va adonar que l'examen oral s'havia de dur a terme amb freqüència per eliminar la càries en estat depoc profundcavitats.

IMG_3226

Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang