Tots els pobles

Inici> Coneixement

La zirconia provoca un desgast excessiu?

Juliol 14, 2022

Amb el desenvolupament de materials orals i la creixent demanda d'estètica, la restauració de zirconi s'ha convertit en el pilar de les restauracions de ceràmica total en els últims anys. Especialment en els darrers anys, el desenvolupament de zirconi d'alta transparència i ultratransparent, aquests materials de zirconi han fet que els metges i els pacients siguin més. Molts ho trien com a corona completa d'un sol material (coneguda comunament com: corona de zirconi completa).

 

La corona de zirconi completa té molts avantatges evidents en virtut del seu propi material, com ara: bona resistència, alta duresa, bona resistència al desgast, etc. No obstant això, molts metges creuen que el material de zirconi portarà un esmalt dental alt i natural i fins i tot altres restauracions de la mandíbula oposada a causa de la seva major duresa i resistència.

 

Però, és realment així?

 

La zirconia és realment un material molt dur. La gent sovint pot pensar intuïtivament que una duresa més alta ha de provocar un desgast més gran de l'esmalt. Tanmateix, el resultat del desgast està determinat principalment per la suavitat del material. Una superfície llisa no provoca un desgast excessiu perquè no hi ha gaire enclavament mecànic entre dos objectes desgastats.


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang