Tots els pobles

Inici> Coneixement

Característiques de l'implant dental

Juny 13, 2022

1. Funció forta: pot restaurar bé la funció de les dents i la funció de mastegar és molt millor que altres dentadures tradicionals.

2. Sense mòlta de dents: confiant en la seva pròpia arrel artificial per a la reparació, no cal triturar les dents sanes al costat i no hi ha danys a les dents.

3. Bona retenció: l'arrel de la dent artificial i l'os alveolar es combinen fortament sense l'ús de fermalls o tirants tradicionals, i s'arrela a la boca com una dent real, amb una forta retenció i estabilitat.

4. L'aparició del cauviatges implants:dentLes corones es poden fer segons la forma de la cara del pacient i la forma i el color d'altres dents per aconseguir el millor efecte de coordinació i estètica generals.

5. Còmode i còmode: la base i l'anell de pressió necessaris per a les pròtesis mòbils no s'utilitzen, no hi ha sensació de cos estrany, és molt còmode i còmode i és beneficiós mantenir la cavitat bucal neta i higiènica.

6. Operació senzilla: la cirurgia d'implants dentals és una petita cirurgia alveolar, semblant a l'extracció de dents, amb anestèsia local, amb poc trauma, i es pot menjar després de la cirurgia sense gairebé cap dolor. La col·locació general d'implants només triga de desenes de minuts a diverses hores a completar-se. A causa de la selecció de biomaterials amb una excel·lent compatibilitat amb el cos humà, els implants dentals no produeixen cap efecte secundari advers sobre el cos humà. Si l'osteointegració de l'implant falla, és a dir, l'implant no té èxit, també es pot extreure i implantar després que l'os cicatritzi, o es poden utilitzar altres mètodes de reparació.

Bloomden

 


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang