Tots els pobles

Inici> Coneixement

Mètode de vidre de pròtesis de porcellana

Abril 24, 2022

1. Rentar l'embrió de la dentadura amb vapor.

2. Pintar i tenyir la dentadura amb porcellana tenyida. Les dents posteriors es tenyeixen primer al solc de desenvolupament i es tenyeixen gradualment de clar a fosc en l'ordre des del solc auxiliar fins al solc principal fins a la fossa.

3. Apliqueu aigua d'esmalt als costats lingual i labial de l'embrió de la dentadura, així com a la superfície oclusal de les dents posteriors prop de l'àrea de 3/5 de l'extrem incisal, i no apliqueu l'aigua d'esmalt a l'àrea d'1/ 3 zona de les dents posteriors propera al solc central.

4. Segons la comparació de colors entre la guia de colors i el color real de la dent real, seleccioneu la porcellana de tenyit per pintar-la i tenyir-la gradualment de fosc a clar.

5. Lloc la dentadura al forn, preescalfar i coure ella.

6. Ptornar a tenyir la dentadura gradualment amb porcellana tenyida de clar a fosc, i després apliqueu aigua d'esmalt per obtenir una capa d'esmalt equilibrada.

7. Després del colorcomparació, tint la dentadura de fosc a clar, de manera que la capa d'esmalt raspallada a la superfície de l'embrió de la dentadura pot formar un color i una brillantor que coincideixin amb la dent real. A causa de l'ús d'un raspallat graduat i específic de direcció, tEs millora l'equilibri de color de les capes, millorant així l'aspecte del producte.

QQ 图片 20210325141427


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang