Tots els pobles

Inici> Coneixement

Com resoldre les dents que falten amb materials de zirconi?

Juny 22, 2022

Causes primàries de la pèrdua de dents


El nombre més alt de casos reportats de pèrdua de dents a tot el món es deu a malaltia periodontal o malaltia de les genives. La malaltia és causada per la placa dental, i el mecanisme de defensa de l'organisme actua contra els bacteris alliberant substàncies que provoquen la inflamació de les genives. Els primers símptomes de la malaltia són sagnat i genives inflades. A mesura que la infecció s'estén, arriba a l'os de sota de la dent i destrueix el sistema de suport, la qual cosa fa que la dent caigui de la cavitat.

 

La teva genètica també pot provocar la pèrdua de dents en forma d'una malaltia hereditària coneguda com a displàsia ectodèrmica. En aquests casos, és possible que faltin les queixals del seny o que els incisius laterals no apareguin en absolut. Pot provocar problemes de masticació i mossegada i falta d'alimentació. Fins i tot pot destruir l'estructura de la mandíbula i crear grans espais entre les dents o provocar una sobreocupació que pot ser tractada per un expert en ortodoncia.

 

Les càries que no es tracten durant molt de temps o una cura dental deficient també poden provocar la pèrdua de les dents. Hi ha algunes altres malalties que poden causar el problema, com la diabetis tipus 2 i la pressió arterial alta, que poden agreujar la malaltia de les genives i causar la pèrdua de dents. A més d'aquests, una lesió o un accident pot ser un altre motiu de la pèrdua de dents.


缺失牙 

Estoig Bloomden 3D Pro-ML

 

Els perills de perdre les dents

Riscos funcionals

1. Es destrueix la integritat de les dents: després de la falta d'una dent, si no es repara durant molt de temps, les dents adjacents s'inclinaran a causa de la pèrdua de suport i contenció, cosa que pot provocar fàcilment una disfunció de la mossegada. .

2. Atròfia de l'os alveolar: després de la pèrdua de la dent, l'estimulació fisiològica de l'os alveolar per la força normal de la mossegada ja no existeix, i l'os alveolar tindrà diferents graus d'atròfia en desús, restaurarà les pròtesis dentals i mantindrà la boca i el maxil·lofacial. àrea en la fase posterior. l'equilibri i l'estabilitat comporten grans dificultats.

3. Disminució de la funció masticatòria: després de la pèrdua de les dents, s'han produït una sèrie de canvis en les dents restants, donant lloc a canvis en la relació de bona mossegada original. A causa de la corresponent reducció de l'àrea funcional efectiva entre les dents restants, es redueix l'eficiència de la masticació.

4. Impactació dels aliments: Les dents normals estan disposades molt de prop. Després que les dents adjacents es moguin, hi haurà espais entre les dents. És fàcil que els aliments s'impactin als buits entre les dents, provocant mal alè, càries dental, malaltia periodontal, etc.

5. Pèrdua de dents: atès que les dents de l'esquerra i la dreta de la dent que falta no poden aconseguir la pressió de suport que tenen normalment, es poden inclinar a les genives, afluixant gradualment les dents i provocant la caiguda d'algunes dents.

Riscos cosmètics

1. Malaltia de l'articulació temporomandibular: les dents unilaterals que falten a llarg termini també desenvoluparan l'hàbit de mastegar unilateralment, donant lloc a asimetria facial i símptomes articulars.

2. Afectar la forma de la cara: després que faltin totes les dents, tota la persona semblarà molt més gran que els seus companys.

3. Afectar la interacció social: la pèrdua de dents pot fer que la pronunciació de les persones es torni no estàndard i afecti les activitats de comunicació.

 

Utilitzant materials de zirconi per resoldre les dents que falten

Tenint en compte els perills de la pèrdua de dents, tant si es tracta d'una dent perduda com de múltiples dents, el millor és reparar-la el més aviat possible en un termini de tres mesos a sis mesos.

Llavors, com resoldre les dents que falten? La resposta és utilitzar materials de zirconi per arreglar les dents que falten. Podem resoldre aquest problema mitjançant implants dentals de zirconia.

 

3 opcions per substituir les dents que falten

1.Implants dentals de zirconi

Els implants dentals són una opció quan necessiteu substituir una sola dent o quan us falten diverses dents en diferents zones de la boca.

Aquest tractament consisteix a muntar quirúrgicament un pal o un marc metàl·lic de titani a la mandíbula superior o inferior. Adent de zirconi després es munta a l'implant, la qual cosa permet que la dent es mantingui al seu lloc.

Bàsicament, un dentalzirconiL'implant proporciona una base permanent per a una dent de reemplaçament.

2.Pont de zirconia dental fix

Si no voleu un implant dental, comproveu si sou candidat a un pont dental fix. Aixòzirconi L'opció de substitució pot ser eficaç si us falta una o més dents a la mateixa zona.

Una fixazirconipont, bàsicament, salva un buit causat per una dent que falta mitjançant una pròtesi dental o una dent artificial. La pròtesi s'uneix a les dents adjacents i després s'uneix al seu lloc amb ciment dental.


IMG_2378 

Pont d'arc complet de zirconi

 

3. Pròtesis parcials de zirconi extraïbles

El vostre dentista pot suggerir que completeuzirconipròtesis si necessiteu reemplaçar totes les vostres dents. Però si només necessiteu reemplaçar algunes de les vostres dents, és possible que siguis candidat a un removiblezirconidentadura parcial.

Aquest aparell dental consisteix en dents de recanvi unides a una base rosa d'aspecte natural.

Les teves dents naturals s'estabilitzen i mantenen la base de plàstic extraïble al seu lloc, encara que algunes dentadures tenen un fermall que s'adjunta a les dents naturals.

La base està dissenyada per combinar amb el color de les genives i les dents amb el color de les dents naturals. Aquestes pròtesis poden ser una opció si necessiteu substituir diverses dents en una part de la boca.

 

Els avantatges d'utilitzar materials de zirconia de Blommden


3D-Pro (2) 

Família de blocs de zirconia Bloomden

 

1. Estètica

 La restauració de pròtesis totalment ceràmica té un aspecte realista i bonic, i el color és similar al de les dents naturals. El més important és que la dentadura integral de ceràmica tingui una bona translucidència i refracció, i no hi haurà línies negres al coll de la dent, de manera que el coll de la dent també pot aconseguir un bon efecte estètic, que és impossible d'atrapar. amb una dentadura de porcellana normal.

2. Biocompatibilitat

La zirconia per a aplicacions mèdiques i dentals té excel·lents propietats en termes de bioseguretat. Al llarg dels anys, un gran nombre de casos experimentals i clínics han demostrat que la zirconia no té danys tòxics a les cèl·lules òssies i dels teixits tous, i no hi ha informes de reaccions al·lèrgiques.

3. Alta resistència i densitat

(1) Les ceràmiques de zirconi són ceràmiques de zirconi estabilitzades amb ittri amb alta resistència a la flexió. Actualment, la resistència dels materials registrats a la Xina ha arribat als 900 MPa, mentre que l'estàndard nacional per als materials dentals és de 100 MPa.

(2) En comparació amb altres materials de restauració de ceràmica totalment, la força del material de zirconi permet als metges aconseguir una resistència extremadament alta sense mòlta excessiva de les dents reals del pacient. Entre ells, Vita de ceràmica més ittri i òxid més estabilitzat Zirconia també es coneix com acer ceràmic.

4. Precisió

La producció s'aconsegueix mitjançant el disseny assistit per ordinador, l'escaneig làser i la mòlta programada per ordinador. Garanteix la precisió del casc modelat i una excel·lent estanquitat de vora, fent que la dent de porcellana encaixi perfectament amb el pilar de la boca del pacient.

4. Baixa radioactivitat

Els estàndards de l'Administració Estatal d'Aliments i Medicaments tenen estàndards estrictes per a tots els materials ceràmics del mercat i només es poden utilitzar com a materials mèdics després de complir els requisits dels experiments radiològics. No només hi ha requisits per a la zirconia, sinó també per a la porcellana decorativa, l'alúmina, la ceràmica de vidre, etc. Els experiments mostren que la radioactivitat de la pols de zirconi pura no només és inferior a la de la ceràmica de vidre, sinó també inferior a la del teixit ossi humà.


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang