Tots els pobles

Inici> Coneixement

Malaltia periodontal i tractament periodontal

Pot 19, 2022

La malaltia periodontal es refereix a diverses malalties que es produeixen en els teixits de suport periodontal, com ara les genives, el lligament periodontal, l'os alveolar i el ciment. La malaltia periodontal es divideix en dues categories, la malaltia de les genives i la periodontitis. Les malalties de les genives inclouen la gingivitis crònica, la gingivitis adolescent, la gingivitis de l'embaràs, la hiperplàsia gingival induïda per fàrmacs, la fibromatosi gingival, el tumor gingival, la papil·litis aguda, l'abscés gingival múltiple agut i l'úlcera necrotitzant aguda. La periodontitis inclou la periodontitis crònica i la periodontitis agressiva. Les lesions concomitants de la periodontitis inclouen lesions combinades periodontals i pulpars, lesions de furcació, abscessos periodontals, recessió gingival, sensibilitat radicular i càries superficials de l'arrel.

La malaltia periodontal és una malaltia del teixit periodontal de les dents. Les principals característiques clíniques de la malaltia periodontal són:

1. Sagnat de genives. BLes genives leeding són un dels símptomes clínics més comuns de la malaltia periodontal, i els pacients sovint busquen tractament mèdic a causa del sagnat de les genives.

2. Reabsorció òssia alveolar. L'os alveolar dels pacients amb malaltia periodontal té una reabsorció òssia vertical o horitzontal evident, donant lloc a dents soltes.

3. Durant l'exploració oral, es pot comprovar que els pacients amb malaltia periodontal tenen bosses periodontals molt profundes, i de vegades desborda pus de les butxaques periodontals.

4. Dents soltes.

El tractament periodontal bàsic és el tractament més bàsic que ha de rebre tot pacient amb malaltia periodontal. La teràpia periodontal bàsica pot tractar amb èxit la majoria de les malalties periodontals i és una etapa de preparació essencial per als tractaments periodontals i altres tractaments orals. El tractament en aquesta etapa també es coneix com a tractament per eliminar la causa, i els seus continguts principals inclouen:

1. Instruir els pacients sobre els mètodes d'autocontrol de la placa, i l'ús correcte d'eines de neteja bucal, com ara raspalls de dents, fil dental i raspalls interdentals.

2. Extracció de dents sense reserves.

3. Implementar escalat i escalat per eliminar la placa i els càlculs.

4. Eliminar els factors de retenció de placa, com ara omplir cavitats, corregir males restauracions, etc.

5. L'ajust oclusal necessari es realitza després de controlar la inflamació i es pot fer una fixació temporal de la dent solta si cal.

6. Si cal, es pot complementar amb tractament farmacològic.

IMG_3429

Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang