Tots els pobles

Inici> Coneixement

Programari CAD professional de disseny de restauració en línia-3Shape

Agost 12, 2022

cad1 

Disseny CAD intuïtiu per a usuaris principiants i experimentats. El programari de disseny CAD 3Shape admet el vostre ús de tot tipus d'aplicacions dentals digitals i fluxos de treball i es pot ampliar amb diversos mòduls addicionals. L'equip de disseny professional de Bloomden us pot donar suport al disseny de restauració instantània.

 

Característiques de disseny del programari CAD 3Shape

Ø Maneig senzill i intuïtiu: se us guiarà a través de tots els passos del procés digital en una seqüència lògica i fàcil d'entendre.

Ø Paquet CAD complet: inclòs Virtual Articulator, Smile ComposerTM i Dissenyador de fèrulesTM, moltes funcions s'inclouen al paquet bàsic.

Ø Disseny multidimensional: el programari permet el treball simultani en 3D i 2D i ajuda en cada pas a seleccionar el millor disseny. El sistema també admet tauletes de disseny.

Ø Eficaç i flexible: Fins i tot les restauracions complexes es poden completar en minuts i els resultats s'animen a l'instant a la pantalla.

Ø Biblioteca per defecte: podeu triar elements de pont i dents estàndard en 3D d'un catàleg complet o crear la vostra pròpia col·lecció de formes d'escaneig personalitzades.

Ø Estructura modular: el sistema es pot ampliar segons sigui necessari, depenent de la seva especialitat, com ara Abutment DesignerTM, Disseny de pròtesisTM, Barres i ponts d'implantsTM.El programari CAD té una varietat de mòduls complementaris per triar. Podeu utilitzar-los per a altres instruccions per fer que el vostre negoci sigui més competitiu.


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang