Tots els pobles

Inici> Coneixement

Tractament del canal de l'arrel

Pot 24, 2022

La teràpia del conducte radicular és un mètode quirúrgic comú en estomatologia. Els passos del tractament del conducte radicular es divideixen principalment en els següents passos:

1. Realitzeu l'obertura i el drenatge de la polpa per a la substitució de les dents per drenar completament i alliberar la inflamació i la pressió de la cavitat pulpar..

2. Inactivació pulpar de la polpa inflamada.

3. Eliminació de polpa necròtica i polpa inflamatòria.

4. Realitzeu la preparació del conducte radicular, traieu la polpa necròtica i el teixit inflamatori del conducte radicular, desbrideu a fons la ferida, esbandiu, apliqueu medicaments i desinfecteu la cavitat de la polpa alhora. L'essència del tractament del conducte radica en la preparació del conducte. El desbridament complet, després el tractament del conducte radicular és gairebé la meitat de l'èxit.

5. Per a l'ompliment del conducte radicular, es pot utilitzar farciment de gutaperxa freda o de gutaperxa calenta, i el farciment de gutaperxa calenta pot ser més dens.

6. Després de l'ompliment del conducte radicular, els pacients amb requisits elevats poden rebre la restauració completa de la corona per al fons de la dent, l'ompliment i la reparació de les dents defectuoses.


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang