Tots els pobles

Inici> Coneixement

Diversos avantatges de la dentadura de porcellana de ceràmica total de zirconia

Abril 20, 2022

1. estètica

 Tot de ceràmica dentadura La restauració té un aspecte realista i bonic, i el color és similar al de les dents naturals. El més important és que sigui de ceràmica integral dentadura tenir bona translucidència i refracció, i no hi haurà línies negres al coll de la dent, de manera que el coll de la dent també pot aconseguir un bon efecte estètic, que és impossible posar-se al dia amb la porcellana normal. dentadura.

2.Biocompatibilitat

La zirconia per a aplicacions mèdiques i dentals té excel·lents propietats en termes de bioseguretat. Al llarg dels anys, un gran nombre de casos experimentals i clínics han demostrat que la zirconia no té danys tòxics a les cèl·lules òssies i dels teixits tous, i no hi ha informes de reaccions al·lèrgiques.

3. Alta resistència i densitat

(1) Les ceràmiques de zirconi són ceràmiques de zirconi estabilitzades amb ittri amb alta resistència a la flexió. Actualment, la resistència dels materials registrats a la Xina ha arribat als 900 MPa, mentre que l'estàndard nacional per als materials dentals és de 100 MPa.

(2) En comparació amb altres materials de restauració de ceràmica totalment, la força del material de zirconi permet als metges aconseguir una resistència extremadament alta sense mòlta excessiva de les dents reals del pacient. Entre ells, Vita de ceràmica més ittri i òxid més estabilitzat Zirconia també es coneix com acer ceràmic.

4. Precisió

La producció s'aconsegueix mitjançant el disseny assistit per ordinador, l'escaneig làser i la mòlta programada per ordinador. Garanteix la precisió del casc modelat i una excel·lent estanquitat de vora, fent que la dent de porcellana encaixi perfectament amb el pilar de la boca del pacient.

5. Baixa radioactivitat

Els estàndards de l'Administració Estatal d'Aliments i Medicaments tenen estàndards estrictes per a tots els materials ceràmics del mercat i només es poden utilitzar com a materials mèdics després de complir els requisits dels experiments radiològics. No només hi ha requisits per a la zirconia, sinó també per a la porcellana decorativa, l'alúmina, la ceràmica de vidre, etc. Els experiments mostren que la radioactivitat de la pols de zirconi pura no només és inferior a la de la ceràmica de vidre, sinó també inferior a la del teixit ossi humà.


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang