Tots els pobles

Inici> Coneixement

Oferta de solucions: com aconseguir una translucidència satisfeta?

Juliol 07, 2022

Som una empresa especialitzada en la venda de zirconi dental i portem deu anys en aquest negoci.

Hi ha moltes raons per afectar la translucidència. Avui analitzem els motius i donem solucions als problemes que troben els clients pel que fa a la translucidència.

 

Pregunta 1: Quan vam sinteritzar segons la temperatura de sinterització preestablerta de 1480 ℃, el color encara era clar, quin podria ser el motiu?

Analitza els motius:

Quan expliquem el motiu, primer utilitzem el vídeo per entendre la posició de la dentadura del sistema de composició de la màquina de gravat i la influència del sistema de composició en el color i la translucidència. (Afegiu un vídeo de posició de la tipografia)

Per tant, el color és massa clar, pot ser que la posició de la tipografia sigui incorrecta. També és possible que el gruix del bloc de zirconi utilitzat pel client no coincideixi amb el model de dentadura. El model és petit, el bloc de zirconi seleccionat és gruixut i les dents es col·loquen principalment per sobre del bloc de zirconi multicapa, cosa que farà que el color escolliu més posicions incisals, de manera que el color de les dents sigui més clar.

 

Pregunta 2:Quan utilitzem 3D Pro-ML per sinteritzar, és massa blanc lletós, ​​l'extrem incisal no és translúcid i és molt blanc. Quina és la raó d'això?

Analitza els motius:

1. Si es col·loquen massa dents al gresol alhora, les dents no es cuinaran, de manera que no es pot aconseguir la millor translucidència. També hi ha ponts quàdruples i dents més gruixudes que no es recomanen per a una sinterització ràpida, cosa que reduirà la translucidència i la força de les dents i farà que les dents semblin més blanques.

2. Quan el solc incisal de la dent és molt poc profund, també farà que el color sigui blanc. Els barrancs poc profunds donaran lloc a parts incisals més gruixudes i les dents gruixudes tindran menys translucidència i seran més blanques.

3. També és possible que la temperatura de sinterització no sigui suficient a causa del problema de l'equip del forn. Podeu utilitzar la velocitat d'escalfament recomanada al nostre manual i la temperatura màxima de 1500 graus centígrads per sinteritzar i provar per veure l'efecte de la translucidència dental.

4. Quan l'extrem incisat estigui en contacte amb la safata i les perles de zirconi, com que el color del tall és clar, es tornarà blanc a causa de la influència de les perles de zirconi, així que intenta sinteritzar les dents en posició vertical.

 

Pregunta 3: Quina és la raó de la translucidència groguenca i el gradient no és evident?

Analitza els motius:

De vegades, la translucidència del color inexacta pot ser deguda a la contaminació del forn, i la neteja del forn pot corregir el color i la translucidència. Per tant, podeu provar de purificar la llar del forn de sinterització mitjançant la crema d'aire i, a continuació, sinteritzar.

 

Pregunta 3: Per què hi ha inconsistències en el color de les dents després de l'esmalt?

Analitza els motius:

1. La composició extremadament inclinada de les dents durant el gravat del pont llarg pot provocar inconsistències en els colors frontals i posteriors.

2. Durant el vidre, és possible que les dents posteriors del pont llarg estiguin majoritàriament esmaltades, donant lloc a diferents colors entre les dents anteriors i les posteriors del pont llarg.

3. El gruix de les dents és diferent, cosa que és més probable que provoqui aquestes diferències.


Si vols més informació, segueix-nos a Youtube.

Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang