Tots els pobles

Inici> Coneixement

L'especialitat de 3D Pro Multilayer

Abril 20, 2022

1. Estètica excel·lent

És important reproduir la translucidència de la dent natural, ja que proporciona un aspecte natural encantat de les pròtesis. La translucidència és la propietat de la substància que permet el pas de la llum i la seva dispersió, i llavors els objectes no es veuran clarament a través del material. Aquesta propietat es podria definir com un estat entre la translucidència i l'opacitat completa.

IMG_2326(1)(1)

 

2. Resistència monoclínica

La microestructura d'hidròlisi única i la formulació química de la zirconia 3D-Pro-ML mitjançant el tractament hidrotèrmic també resisteixen la degradació de l'envelliment, que el cúbic va passar a l'estat monoclínic que es pot observar a l'estructura de la zirconia.

 

3. Cicle de sinterització d'alta velocitat

Un dels excel·lents atributs de la zirconia 3D-Pro-ML és el cicle de sinterització ràpid que pot garantir la força, la translucidència i la resistència a l'envelliment simultàniament. El cicle de sinterització d'alta productivitat permet un temps "dins del forn" en 45 minuts.

 

4. Baixa taxa de desgast

La mida cristal·lina mitjana de menys de 0.5 μm i les propietats de la pols hidrolitzada s'organitzen dins de la zirconia multicapa 3D Pro per ser un comportament de desgast de l'esmalt a llarg termini tancat a les dents humanes naturals després de diverses vegades de proves de laboratori. L'estudi va revelar que la zirconia envellida i la zirconia polida tenen la mateixa rugositat i menys desgast de l'esmalt oposat.
Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang