Tots els pobles

Inici> Coneixement

Tres maneres de connectar la corona i el pilar de l'implant dental

Abril 22, 2022

Tots hem sentit parlar dels implants dentals, però pel que fa a l'estructura dels implants dentals, es calcula que molta gent no en sap gaire. De fet, els implants dentals no són un implant sencer, sinó que es componen de tres parts: arrel, pilar i corona. La connexió entre la corona i el pilar és un pas important en la cirurgia d'implants. La qualitat de la connexió juga un paper clau en l'èxit o el fracàs de l'implant, doncs, com es connecten la corona i el pilar de l'implant?

基台

Hi ha tres tipus de mètodes de connexió utilitzats habitualment:

(1) Enganxament: utilitzeu ciment de fosfat de zinc, resina autocurable, etc. per fixar la superestructura al pilar de l'implant. Si la dentadura també s'integra amb la superestructura en aquest moment, es formarà una restauració fixa de corona i pont. L'avantatge d'aquest mètode de connexió és que és fàcil d'utilitzar i té un bon efecte de retenció. El desavantatge és que un cop es produeix un problema, la restauració s'ha de destruir abans de poder desmuntar-la.

(2) Connexió cargolada: l'estructura superior es fixa al pilar de l'implant mitjançant cargols prefabricats. El pacient no se'l pot treure i portar-lo sol. Pot funcionar com una dentadura fixa. Quan sorgeixen problemes, el metge pot eliminar-lo, i es pot treure periòdicament per a una neteja gingival a fons.

        (3) Connexió extraïble: La dentadura obté força de retenció amb corones dobles, diversos accessoris (clip de barra, canal de perns, clip de bola), accessoris magnètics, etc. El pacient pot portar-lo sol per convertir-se en una dentadura removible. Sovint encara s'ha de connectar una part del retenedor al pilar d'una manera fixa. 


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang