Tots els pobles

Inici> Coneixement

Què pot sinteritzar l'arc complet en tots els aspectes i capes: forn de sinterització rotatiu B14 de Bloomden

Juny 29, 2022

Com beneficien les innovacions els tècnics dentals i els dentistes? Què pot sinteritzar l'arc complet en tots els aspectes i capes? La resposta és Bloomden rotativa.

Màquina de blocs de zirconia Bloomden 

Bloomden B14


Tot el forn de sinterització adopta una tecnologia de fabricació avançada internacional, dissenyada des de la perspectiva de l'estètica i segons la perspectiva de la seguretat humana.

 

La llar està feta de material de fibra lleugera d'alúmina d'alta puresa. I la superfície està recoberta d'un recobriment d'alta reflectivitat ultra-alta temperatura, que pot mantenir la seva pèrdua d'energia al mínim i millorar l'estabilitat del rendiment a alta temperatura.

 

El tauler de control és una pantalla tàctil LED de set polzades i la interfície d'operació és senzilla i còmoda.

 

A més, el model matemàtic de control adopta un control avançat d'autoaprenentatge PID per mantenir la precisió del control de temperatura dins de ± 1 ℃.

 

A més de materials tòxics, nocius i explosius, es pot aplicar a la sinterització de gairebé tot tipus de materials.

tòxic 

 

El gran espai interior de B14 pot sinteritzar varietats de restauracions alhora. Pot sinteritzar l'arc complet amb una alta translucència incisal i un color de transició natural.

 

Arc complet translúcid de Bloomden 

L'arc complet es va fresar des de 3D Pro després de la sinterització

 

Aquest equip ha afegit la funció de rotació de la taula elevadora, de manera que l'arc complet es pot sinteritzar en una rotació de 360° al forn. Els elements de calefacció es distribueixen per tot arreu i el camp de temperatura és més uniforme, cosa que manté eficaçment la uniformitat de calefacció de la pròpia mostra.

 

Es poden predefinir 15 programes preestablerts i els usuaris poden triar ells mateixos la configuració. Finalment, observeu l'arc complet sinteritzat dels productes acabats. L'arc complet es compara favorablement amb les dents reals i la seva zona incisal té una gran translucidència.

 

Amb la tecnologia en desenvolupament, Bloomden portarà més productes que combinin la rendibilitat i la innovació per a tots els clients, seguiu-nos awww.bloomden.com.


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang