Tots els pobles

Inici> Coneixement

Què cal saber sobre les carilles dentals

Juliol 06, 2022

Què són les carilles dentals

Les carilles dentals són accessoris personalitzats dissenyats per ajudar a ocultar o corregir els danys dentals, com ara:

Taques i decoloració

Patates fregides i petites peces que falten

decadència

distorsionar

espai entre les dents

Les carilles dentals ajuden a millorar l'aspecte de les dents d'una persona. Poden ser beneficiosos per a les persones que busquen abordar els problemes cosmètics en curs a llarg termini, especialment aquells que no han respost a altres tractaments dentals com el blanquejament de les dents, els brackets o els retenedors.

Durant la col·locació, els dentistes solen treure una petita quantitat d'esmalt, la fina capa protectora de la dent. Per això, una vegada que un dentista ha col·locat carilles, una persona no les pot treure o optar per no utilitzar-les.

Xapa Bloomden d'alta translucidència 

Xapa feta amb blocs de zirconia Bloomden

 

Tipus de xapa

1. PMMA xapa

Els components principals de la xapa de resina: resina composta + components de porcellana fina. Les propietats físiques (força) són d'uns 400MPa; es realitza a la boca del pacient i s'aplica directament a la superfície de la dent, i després es cura amb llum per restaurar els defectes i cobrir la decoloració que afecten l'estètica de les dents. El mètode és senzill i pràctic, fàcil de reparar i el cost és baix, però l'estètica i la fermesa són lleugerament pitjors i és fàcil de tenyir.

Material de PMMA dental Bloomden 

PMMA A3 98×16mm

 

2. Xapa de porcellana

Els components principals de la xapa de porcellana: feldspat, caolí, quars, etc. TLes propietats físiques (força) són d'uns 90 MPa. TEl procés de producció sol ser sinteritzat amb pols de porcellana, i les característiques principals són el color precís i en capes, alta permeabilitat (efecte d'ombrejat limitat), perquè la vora de contracció de sinterització de pols ceràmica no és adequada.

 

 

3. Gxapa de ceràmica de noia

Components principals de la xapa de ceràmica de vidre: disilicat de liti + matriu de vidre. Ples propietats físiques (força) són d'uns 400 MPa. TEl procés de producció sol ser un modelat de tall mecànic, les característiques principals són alta permeabilitat, forma precisa de la vora, producció senzilla i ràpida, efecte de bloqueig de color limitat.

IMG_3568

Ceràmica de vidre Bloomden


4. Xapa de zirconia

El component principal de la xapa de zirconi és el diòxid de zirconi. TLes propietats físiques (força) són superiors a 900 MPa. TEl procés de producció sol ser un modelat de tall mecànic, les característiques principals són la més alta duresa, la forma precisa de la vora, la producció senzilla i ràpida, un bon efecte de bloqueig de color i un alttranslucidesa, per exemple,translucidesa de 3D-Pro ML pot arribar al 42%-49%, gairebé comparable a la resina.

Bloc de zirconia dental Bloomden 

Bloomden 3D-Pro ML

 

Quina diferència hi ha entre carilles, corones i implants?

Les carilles, les corones i els implants poden millorar l'aspecte de les dents. Tanmateix, hi ha diferències entre ells.

Una diferència entre carilles, corones i implants és l'àrea de la dent coberta per cada opció.

Les carilles dentals cobreixen principalment la part frontal de les dents. En canvi, les corones cobreixen tota la dent, inclosa la part davantera, posterior i tots els costats. Per tant, els dentistes utilitzen corones per reparar les dents trencades, incloses les que tenen poca estructura. Les corones també poden ajudar a enfortir les dents que cobreixen.

L'implant, per la seva banda, és una estructura en forma de cargol que s'uneix a la mandíbula per substituir les dents que falten.

Quan sigui necessari, el dentista pot utilitzar implants per mantenir la corona al seu lloc a la boca. Això pot passar si a una persona li falta una dent o si una dent està massa trencada per ser reparada i cal extreure-la.

Essencialment, els dentistes utilitzen corones per reparar les dents greument danyades, mentre que els implants substitueixen les dents que falten. Les carilles milloren l'aspecte de la majoria de les dents encara intactes.

 

Com cuidar les teves dents després de les carilles?

Durant un curt període de temps després de la reparació de la xapa, no mengeu aliments massa freds o massa calents.

Utilitzeu un raspall de dents de truges suaus, si us plau, no us raspalleu les dents massa fort.

Eviteu utilitzar pasta de dents de gra gruixut, ja que les partícules de la pasta de dents afectaran l'acabat de la xapa.

Destinat a utilitzar fil dental per netejar les genives.

Intenta evitar el vi negre, el te, el cafè i els aliments de pruna que causen la pigmentació de les carilles dentals.

Eviteu mossegar objectes durs.

Mantingueu-vos lluny del tabac.


Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb:

Antoni Tang

Gerent General

Bloomden Bioceràmica

+86 176 5248 6857

Correu electrònic Anthony Tang